Gratis bezorging vanaf 75,-                 Snelle bezorging                 Veilig betalen                 Uitstekende klantenservice                International delivery: Germany, France, Spain

Gratis bezorging vanaf 75,-                 Snelle bezorging                 Veilig betalen                 Uitstekende klantenservice                International delivery: Germany, France, Spain

Kweekkasten

Sorteer op

Kweekkast online kopen bij TOUCH of cbd

Geluidsarme en geurloze kweekkast met LED verlichting van G-TOOLS online kopen bij TOUCH of cbd? Onze mooi vormgegeven kweekkasten zijn al compleet ingericht en zijn Plug & Play. In elkaar zetten, de stekker in het stopcontact en je bent al klaar voor je eerste kweek. Onze kweekkasten passen in elke ruimte en interieur!

We hebben 2 verschillende formaten kweekkasten (0,35 m² en 1 m²).  We hebben onze kweekkasten uitgerust met verschillende opties voor kweeklampen met LED verlichting. Ook kan je onze complete kweekkasten zonder lamp bestellen. Onze compleet ingerichte kweekkasten zijn voorzien van een luchtafzuiger, koolstoffilter, tijdklok, luchtinlaten en kweeklamp. Eenvoudig in gebruik en ideaal voor de beginnende hobbykweker. Kies de kweekkkast met de ledverlichting die het beste bij jouw situatie past. Voorradig, direct leverbaar en gratis bezorging.

 

Gratis bezorgd
kweekkast-bonanza-sanlight-evo-3-80-led-1m2.jpg
€2.099,00

G-tools Bonanza kweekkast met 380 Watt LED (1m²)

€2.099,00
Gratis bezorgd
g-tools-kweekkast-hortione-420-150w-led-035m2.png
€1.149,00

G-TOOLS Bonanze kweekkast met 150 Watt LED (0.35m²)

€1.149,00
Gratis bezorgd
bonanza-sanlight-q3w-035m2.jpg
€1.289,95

G-TOOLS Bonanza kweekkast met 190 Watt LED (0,35m²)

€1.289,95
Gratis bezorgd
kweekkast-shuttle-6-bonanza-led-1m2.jpg
€2.395,00

G-TOOLS Bonanza kweekkast met 480 Watt LED met dimmer (1m²)

€2.395,00
Gratis bezorgd
g-tools-g-tools-bonanza-1m2-met-2x-g-bars-led-170.png
€2.119,00

G-TOOLS Bonanza kweekkast met 340 Watt LED met dimmer (1m²)

€2.119,00
Gratis bezorgd
bonanza-035m2-met-g-bars-170w-led.jpg
€1.275,00

G-TOOLS Bonanza kweekkast met 170 Watt LED met dimmer (0,35m²)

€1.275,00
Gratis bezorgd
g-tools-bonanza-klima-kweekkast-0.35m².png
€899,95

G-TOOLS Bonanza Klima kweekkast zonder kweeklamp (0,35m²)

€899,95
Gratis bezorgd
bonanza-clima-1m2-kweekkast.jpg
€1.279,00

G-TOOLS Bonanza kweekkast zonder kweeklamp (1 m²)

€1.279,00

Compleet ingerichte Kweekkast van G-TOOLS online kopen bij TOUCH of cbd

We zien dat steeds meer mensen bewuster gaan leven en bewustere keuzes maken. Meer natuurlijke oplossingen en producten kiezen in hun dagelijkse leven. Daarbij hoort een groeiende groep klanten die liever zelf hun eigen biologsiche groenten, fruit of kruiden willen kweken. Gewassen die met jouw kennis, kunde maar vooral liefde groeien en bloeien. Dan kunnen je kweekresultaten alleen maar fantastisch zijn en je weet precies wat je oogst. Een geruststellende gedachte. Voor deze groep klanten bieden wij discrete, geluidsarme, geurloze en complete kweekkasten aan om zelf in jouw eigen behoeften te voorzien. Wil je ook graag op biologische wijze kweken dan lees je hier wat de 5 voordelen van een biologische kweek in je kweek kast zijn. 

Er is niet gauw een kamer of ruimte te klein. De kast is niet alleen buitengewoon stijlvol, maar ook stil. In vol bedrijf produceert ze maar slechts 45dB en is ze nauwelijks te horen. Zo past de kast in iedere ruimte en interieur. Ideaal!

Plug & Play kweekkast met kweeklamp van G-TOOLS

Onze kweekkasten zijn “Plug & Play”. De kweekkast in elkaar zetten en de stekker erin. Geen moeilijke installaties. Onze kweekkasten zijn zijn compleet ingericht met alle benodigde onderdelen. Dus je hoeft zelf niet meer te regelen. De kweekkasten zijn voorzien van een luchtafzuiger met geluiddemper, koolstoffilter, lichtdichte luchtinlaten, een veilige stroomaansluiting, ophangpunten voor de kweeklamp, Wifi smart box met een app voor bediening, een schakelunit voor de verlichting en een kweeklamp met LED verlichting. Verder hebben we ook twee soorten kweekkasten zonder kweeklamp. Een goede keuze voor mensen die zelf hun eigen kweeklamp willen uitzoeken.

ONDERDELEN G-TOOLS BONANZA KWEEKKAST

De compleet ingerichte kweekkast van G-TOOLS bestaat uit de volgende onderdelen:

Degelijke constructie

Het onverwoestbare casco van de Bonanza kweekkasten bestaat uit aluminium profielen, kunststof hoekstukken en pvc/xps sandwichplaten. Samen vormen ze een oerdegelijke constructie die garant staat voor een leven lang zorgeloos kweekplezier.
De door G-TOOLS ontworpen sandwichplaten hebben een groot licht-reflecterend vermogen en warmte- en geluidsisolerende werking. Zijn strakke uitstraling heeft de kast te danken aan de deuren die zijn gemaakt van massieve 3mm pvc panelen met aluminium toplaag. Deze vleugeldeuren met sloten houden niet alleen nieuwsgierigen op afstand maar geven veel toegang tot je planten waardoor je overal goed bij kunt. Dit maakt de Bonanza kweekkast geschikt voor gebruik in ieder interieur.

Afzuiger, filter en geluiddemper in 1

Om warme lucht uit de kast af te voeren zijn de Bonanza kweekkasten uitgerust met een compacte fan, filter, demperset. De G-tools mini luchtafzuigers hebben voldoende capaciteit voor het koelen van de verlichtingssystemen. De afzuiger is direct op een PK K2600 koolstoffilter gemonteerd. De lucht wordt dus eerst door het filter gezogen en van ongewenste luchtjes gereinigd voor deze de kast wordt uitgeblazen. Omdat de luchtafzuiger in een speciale geluiddemper is gemonteerd blijft het geluid van de uitgaande luchtstroom tot een minimum beperkt. 45Db met gesloten deuren op 1 meter afstand.

Bij continue gebruik zal na ongeveer een jaar het koolstoffilter verzadigd zijn en vervangen moeten worden. Dit is erg eenvoudig zelf te doen. In het youtube kanaal, van G-TOOLS vind je een demonstratiefilm hoe je dit moet doen. 

Luchtinlaten

De Bonanza hobby kweekkasten wordt geleverd met een ingenieus lucht inlaatsysteem. Wanneer de luchtafzuiger draait en de deuren zijn gesloten, ontstaat er onderdruk en kan er geen ongefilterde lucht uit de kast ontsnappen. Door de onderdruk wordt er continue verse, CO2 rijke lucht via 3 G-TOOLS luchtinlaten de kast ingezogen. Deze inlaten zijn onderaan de achterwand van de kast geïnstalleerd en functioneren als een labyrint dat wel lucht naar binnen maar geen licht naar buiten laat. De filter, het punt waar de lucht wordt aangezogen, bevindt zich aan de voorzijde van het plafond. De lucht wordt dus diagonaal, langs de planten, door de kast gezogen voordat deze gefilterd en geurloos wordt uitgeblazen. Dit kan direct in de ruimte waar de kast is geplaatst. 

Wifi Smartbox

Aan het plafond van de Bonanza kweekkasten is een Wifi-smartbox gemonteerd. Deze verdeelkast heeft vier stopcontacten voor de elektrische apparatuur in de kweekkast. Twee van deze contacten hebben continue spanning waarvan er één wordt gebruikt voor de luchtafzuiger. De andere twee contacten zijn via een gratis te downloaden app te programmeren en kunnen worden gebruikt om de verlichting en een eventueel bewateringssysteem aan te sturen. Wanneer de app is geïnstalleerd op je smartphone kun je overal ter wereld de tijden instellen waarop de lamp en pomp in- en uitschakelen. Mocht je geen WIFI signaal hebben op de plek waar de kast komt te staan dan kun je deze twee contacten handmatig permanent inschakelen en een analoge tijdklok gebruiken. Verder zit bij de mini kweekkasten een voorschakelapparaat, voor de verlichting, gemonteerd. In de achterplaat van de kweekkast is een rond gat (diameter 125mm) met luchtrooster gemonteerd. De afzuiger is aan de aanzuigzijde direct op een koolstoffilter gemonteerd. Deze zorgt voor een geurloze afvoer van de warme lucht uit de kast. Het filter reinigt de lucht eerst van nare luchtjes voor deze uit de kast wordt geblazen. Frisse lucht komt binnen via 3 G-tools lichtdichte luchtinlaten.

Sloten

Om eventuele nieuwsgierigen de toegang te ontzeggen is deze kweekkast uitgerust met sloten. Beide deuren kunnen zowel linksom als rechtsom openend worden gemonteerd. Aan de kast zit slechts 1 snoer met huis-tuin- en keukenstekker. 

Bevestigingspunten voor de verlichting

Bonanza kasten worden geleverd met in het plafond twee bevestigingspunten voor een lamp gemonteerd. Met het meegeleverde “Light Hanger” katrollensetje kun je de lamp traploos in hoogte verstellen en zo altijd de perfecte afstand tot de planten aanhouden.

Onze automatische irrigatiesystemen van G-TOOLS

Ben je wel eens langer van huis of heb je weinig tijd om je planten water te geven, schaf dan onze automatische irrigatiesysteem aan. De potten met aarde kunnen ook direct op de bodem van de kast worden geplaatst en handmatig worden bewaterd. De bodem is waterbestendig. Je kunt de kast altijd nog uitbreiden met een automatisch irrigatiesysteem.

Kweken met een automatisch bewateringssysteem heeft veel voordelen. Je kunt langere tijd van huis blijven en de regelmatige waterbeurten werken opbrengst verhogend. Of je nou in potten met aarde wilt kweken, of in een hydro systeem; voor al onze kweekkasten maken wij verschillende irrigatiesystemen. Ideaal wanneer je langere tijd weg van huis bent of als je gewoon een voorkeur hebt voor het kweken met een hydro systeem. Je kunt natuurlijk ook de potten met aarde gewoon op de bodem van de kast plaatsen en je planten handmatig water geven.

Bestel nu je kweekkast en LED verlichting bij touchofcbd.nl en je hebt het al binnen enkele dagen in huis! Waarom wij voor LED verlichting kiezen in onze compleet ingerichte kweekkasten lees je in deze blog.

Vragen?

Heb je vragen stuur dan een e-mail naar klantenservice@touchofcbd.nl en we helpen je graag verder. Of stuur een bericht via Whatsapp.

Online YouTube installatie instructies voor de G-TOOLS Bonanza kweekkast 0.35m²