Gratis bezorging vanaf 75,-                 Snelle bezorging                 Veilig betalen                 Uitstekende klantenservice                International delivery: Germany, France, Spain

Gratis bezorging vanaf 75,-                 Snelle bezorging                 Veilig betalen                 Uitstekende klantenservice                International delivery: Germany, France, Spain

Kweekkasten Plug & Play

Sorteer op

Kweekkasten Plug & Play

Geluidsarme en geurloze kweekkast met LED verlichting kopen? Onze mooi vormgegeven kweekkasten zijn Plug & Play en passen in elke ruimte en interieur! We hebben 2 verschillende soorten kweekkasten en meerdere soorten LED-verlichting in ons assortiment. Voorradig en direct leverbaar.

Let op: de kweekkast wordt zonder LED verlichting geleverd. Kies uit ons assortiment de verlichting die het best bij jouw wensen en behoeften past. Hoe meer wattage, de groter jouw eigen oogst.  Bestel je kweekkast en de door jou gekozen LED kweeklamp(en) in 1 keer. Wij zorgen dat het dan in 1 zending discreet bij jou thuis wordt geleverd. 

kweekkast-zonder-lamp-bonanza-klima-035m2.png

€-50,00 Korting

v.a. 

€849,00 €799,00

Plug & Play Kweekkast (0,35m2)

€-50,00 Korting

v.a. 

€849,00 €799,00
bonanza-clima-1m2-kweekkast.jpg
€990,00

Plug & Play Kweekkast (1,0m2)

€990,00
hortione-368-led-kweeklamp-1.jpg
€199,00

Kweeklamp LED HortiONE 368 130 watt

€199,00
lucilu-shuttle-6-dimbare-kweeklamp-led.jpg
€589,00

Lucilu Shuttle 6 dimbare LED lamp 240 watt

€589,00
g-tools-g-bars-kweeklamp-led-160-watt-full-spectrum.jpg
€359,95

G-Bars LED kweeklamp 160 watt UITVERKOCHT

€359,95

We zien dat mensen steeds bewuster gaan leven en bewustere keuzes maken. Meer natuurlijke oplossingen kiezen voor hun dagelijkse ongemakken. Daarbij hoort een groeiende groep klanten die liever zelf hun eigen producten willen samenstellen. Helemaal vrij en in controle over de eigen geselecteerde producten die aan hun specifieke (medicinale) behoeften voldoen.

Daar is kweken van je eigen planten de juiste oplossing voor. Gewassen die met jouw kennis, kunde maar vooral liefde groeien en bloeien. Dan kunnen je kweekresultaten alleen maar fantastisch zijn en je weet precies wat je oogst. Een geruststellende gedachte. Voor deze groep klanten bieden wij discrete, geluidsarme en geurloze kweekkasten aan om zelf in jouw iegen behoeften te voorzien. Deze onopvallende kasten passen in ieder huis en interieur!

We krijgen bijna dagelijks verzoeken van mensen om een compleet ingerichte kast te leveren maar dan zonder de lamp. Vaak heeft men zelf al een lamp of gaat de voorkeur naar een lamp die wij niet aanbieden in ons assortiment. Daarom bieden wij onze 2 complete Bonanza kweekkasten aan zonder kweeklampen. 

Plug & Play

“Plug & Play”, dit betekent dat de hele kast technisch is ingericht met alle benodigde onderdelen. Dit zijn technisch compleet ingerichte kasten maar dan alleen zonder de kweeklampen. Klima kasten vormen de basis voor een veilige kweekkast. De kweekkasten zijn voorzien van een luchtafzuiger met geluiddemper, lichtdichte luchtinlaten, een veilige stroomaansluiting, ophangpunten voor lampen en een schakelunit voor de verlichting. Dit betekent dat je naast een klima kast alleen nog een kweeklamp nodig hebt voor je aan het werk kunt.

Omdat het aanbod aan lampen eindeloos is en wij deze onmogelijk allemaal aan ons assortiment kunnen toevoegen hebben we de kweeklampen die perfect in onze kweekkasten passen aan het assortiment toegevoegd. Zo kan iedereen in een veilige G-tools kweekkast werken maar met de lamp van zijn of haar voorkeur. 

Ventilatie

Wanneer de luchtafzuiger draait, ontstaat er onderdruk in de kast. Hierdoor wordt er 24/7 verse, CO2 rijke lucht aangezogen via de G-tools luchtinlaten. Deze inlaten zijn onderaan de achterkant van de kast geïnstalleerd. Het filter, het luchtinlaatpunt, zit aan de voorzijde van het plafond. De lucht wordt dus diagonaal, langs de planten, door de kast gezogen voordat deze weer gefilterd en geurloos wordt uitgeblazen. 

De ingebouwde luchtafzuiger van de kweekast met een oppervlakte van 0,35m2 heeft voldoende capaciteit voor het koelen van verlichtingssystemen tot 250 Watt. Het grotere Bonanza 1m2 model is uitgerust met een krachtige G-tools 2 standen afzuiger die probleemloos verlichting met een vermogen tot wel 600 Watt koelt. Dankzij de ingebouwde geluiddempers blijft het geluidsniveau van de kasten beperkt tot 45dB met gesloten deuren. Al onze kweekkasten worden “plug & play” geleverd. Dit betekent dat het niet nodig is om externe luchtslangen of bekabeling te installeren. Gewoon opbouwen en aansluiten!

Timer

Bonanza kweekkasten zijn standaard uitgerust met een veilige analoge timer. Deze zijn eenvoudig te programmeren en werken overal zolang er elektriciteit is. Kort geleden hebben we de “Smart box” gelanceerd. Een veilige en eenvoudig programmeerbare timer waarmee u alle elektrische apparatuur in de kast via een app op uw smartphone kunt bedienen. Als u uw Bonanza wilt laten uitrusten met een van deze Smart boxes, stuur dan een e-mail naar klantenservice@touchofcbd.nl. 

Plug & Play met LED

LED technologie ontwikkelt zich in een razendsnel tempo. Wij volgen deze ontwikkelingen op de voet en hebben een eigen lijn LED lampen ingekocht speciaal voor gebruik in onze kasten. Ontdek nu welke LED lamp het beste bij jouw wensen en behoeften past!

Kweken in een kweekkast heeft veel voordelen ten opzichte van kweken in een kweektent of een omgebouwde kamer. Een kweekkast is een solide, lichtdichte ruimte waarin je veilig kunt werken zonder dat de gehele ruimte waarin hij staat opgeofferd hoeft te worden aan je hobby. In tegenstelling tot sommige kweektenten zijn er geen weekmakers in onze kweekkasten verwerkt. De gassen die deze af kunnen geven zijn giftig en kunnen je planten beschadigen. 

Irrigatie of handmatige bewatering

Kweken met een automatisch bewateringssysteem heeft veel voordelen. Je kunt langere tijd van huis blijven en de regelmatige waterbeurten werken opbrengst verhogend.
Of je nou in potten met aarde wilt kweken, of in een hydro systeem; voor al onze kweekkasten maken wij verschillende irrigatiesystemen. Ideaal wanneer je langere tijd weg van huis bent of als je gewoon een voorkeur hebt voor het kweken met een hydro systeem.
Je kunt natuurlijk ook de potten met aarde gewoon op de bodem van de kast plaatsen en je planten handmatig water geven.

Bestel nu je kweekkast en LED verlichting bij touchofcbd.nl en je hebt het al binnen enkele dagen in huis!