Gratis bezorging vanaf 75,-                 Snelle bezorging                 Veilig betalen                 Uitstekende klantenservice                International delivery: Germany, France, Spain

Gratis bezorging vanaf 75,-                 Snelle bezorging                 Veilig betalen                 Uitstekende klantenservice                International delivery: Germany, France, Spain

Magic Truffels

Sorteer op

Magic Truffels

Je kan nu ook Magic Truffels en Magic Mushroom kweeksets online bij ons kopen. Door met microdosing te werken past het gebruik van magic truffels en magic mushrooms goed binnen de TOUCH of cbd levensstijl. Microdosing van psychedelica als magic truffels en magic mushrooms kunnen een ondersteunend hulpmiddel zijn bij je dagelijkse activiteiten. Meer focus, hogere productiviteit en meer creativiteit. De kenmerkende effecten van Magic Truffels en Magic Mushrooms worden veroorzaakt door de aanwezige stof psilocybine. 

Ook vanuit ons perspectief van maatschappelijk verantwoord ondernemen sluiten magic truffels en magic mushrooms goed aan bij de rest van ons assortiment natuurlijke producten. Het RIVM geeft aan dat de kans op lichamelijke- en geestelijke verslaving, aan psilocybine, zeer klein is en vele malen lager dan bij alcohol- of tabaksgebruik. Indien geestelijke afhankelijkheid synoniem is met “verslaving”, dan is er geen risico volgens het RIVM.

magic-mushroom-magic-truffel-paddo-Mexicana.jpg
€12,99

Magic Truffels Psilocybe Mexicana 15 gram

€12,99
magic-mushroom-magic-truffel-paddo-Hollandia-box.jpg
€18,99

Magic Truffels Psilocybe Hollandia 15 gram

€18,99
magic-mushroom-magic-truffel-paddo-Valhalla.jpg
€21,99

Magic Truffels Psilocybe Valhalla 15 gram

€21,99
magic-mushroom-magic-truffel-paddo-Utopia.jpg
€19,99

Magic Truffels Psilocybe Utopia 15 gram

€19,99
magic-mushroom-magic-truffel-paddo-atlantis.jpg
€13,99

Magic Truffels Psilocybe Atlantis 15 gram

€13,99
magic-mushroom-magic-truffel-paddo-Pajaritos.jpg
€13,99

Psilocybe Pajaritos 15 gram (uitverkocht)

€13,99
magic-mushroom-magic-truffel-paddo-Fantasia-box.jpg
€15,99

Magic Truffels Psilocybe Fantasia 15 gram (uitverkocht)

€15,99
magic-mushroom-magic-truffel-paddo-Mokum.jpg
€16,99

Magic Truffels Psilocybe Mokum 15 gram (uitverkocht)

€16,99
magic-mushroom-magic-truffel-paddo-Tampanensis.jpg
€12,99

Magic Truffels Psilocybe Tampanensis 15 gram (uitverkocht)

€12,99
Trip-stoppers-magic-truffels-paddo's.jpg
€4,95

Mister Maka Tripstopper (uitverkocht)

€4,95
magic-mushroom-magic-truffel-paddo-Pandora.jpg
€16,99

Psilocybe Pandora 15 gram (uitverkocht)

€16,99
i-microdose-triniti-magic-truffel-magic-mushroom.jpg
€17,95

TRINITI Microdosing Kit (uitverkocht)

€17,95
i-microdose-OG-magic-truffel-magic-mushroom.jpg
€18,95

OG Microdosing Kit (uitverkocht)

€18,95
i-microdose-mindfuli-magic-truffel-magic-mushroom.jpg
€17,95

MINDFULI Microdosing Kit (uitverkocht)

€17,95
i-microdose-uniti-magic-truffel-magic-mushroom.jpg
€19,95

UNITI Microdosing Kit (uitverkocht)

€19,95

MAGIC TRUFFELS

De Magic Truffels die wij verkopen met een hallucinogene werking worden ook wel psychedelische ("de psyche tonend"), entheogene ("het goddelijke genererend") of geestverruimende middelen genoemd. Het Latijnse woord hallucinare, betekent "ronddwalen in de geest". De kenmerkende bewustzijnsveranderende effecten van Magic Truffels en Magic Mushrooms worden veroorzaakt door de aanwezige stof psilocybine. De naam voor Magic truffels is niet geheel toevallig gekozen. Magic Truffels zien er ook een beetje uit als de 'normale' truffel die bekend is uit de culinaire wereld. De smaak van Magic Truffels wordt vaak omschreven als 'walnoot-achtig'. Het kopen van Magic truffels is legaal. Dat geldt niet voor paddo´s. Die kun je alleen zelf kweken met een legale paddo kweekset of growkit maar paddo's mogen niet gebruiksklaar verkocht worden. Truffels dus wel. In verband met de Nederlandse wetgeving verkopen wij daarom ook geen gebruiksklare paddo's maar wel de legale paddo kweeksets. Dat is waarschijnlijk ook de reden dat je onze online shop bezoekt!

Wij maken voor ons exclusieve assortiment Magic Truffels enkel en alleen gebruik van Nederlandse kweekers. Nederlandse magic truffel en paddo breeders en kwekers worden tot de top van wereld gerekend als het gaat om het ontwikkelen en produceren van unieke premium kwaliteit magic truffels en paddo's. Onze producten betrekken wij van, in Nederland  gevestigde, magic truffelboederijen. Magic Truffels staan ook bekend onder de naam 'Philosopher's Stones'. Deze 'steen' der wijzen wordt zo genoemd omdat haar oorsprong ligt in de spiritualiteit van oude gemeenschappen en religies die het gebruikten voor persoonlijke groei, diepgaande inzichten en de geestverruimende werking. De effecten van de psilocybine zorgen voor een veranderd perspectief en een andere staat van bewustzijn.

Onze Magic Truffel soorten

We hebben een uitgebreid assortiment met verschillende Magic Truffels (sclerotia). Naast de alombekende Psilocybe tampanensis, Psilocybe mexicana en Psilocybe atlantis hebben we ook nog enkele andere exotische varianten en soorten. In iedere soort verschilt de hoeveelheid psilocybine. Onze Magic Truffels worden onder professionele omstandigheden gekweekt, bij Nederlandse truffelboederijen, en worden vers vacuüm verpakt. In de verpakking zijn ze voor 3 tot 4 maanden houdbaar in de koelkast (bewaar ze gekoeld en donker).

Kwaliteit staat voorop

Magic Truffels worden door veel mensen gezien als een 'Gift of Nature' en wij sluiten ons daar volledig bij aan. Onze leveranciers besteden dan ook extreem veel zorg aan de juiste genetica van de truffelsoorten, het volledige kweekproces, de oogst en de verpakking van de Magic Truffels. Psilocybine is een erg gevoelige stof die onder de juiste condities behandeld dient te worden. In onze overtuiging is dit de enige manier om ervoor te zorgen dat de Magic Truffels in een perfecte staat onze klant bereikt en kunnen zorgdragen voor een overgetelijke ervaring.

Wat zijn Magic Truffels?

Magic Truffels zijn een 'bij-product' van de alombekende paddo's en bevatten net als paddo's de psychoactieve stoffen psilocybine en psilocine.  Psilocybine en psilocine zijn de werkzame stoffen die een psychedelische werking op je hebben. Op de plek waar paddenstoelen groeien bevindt zich in de grond een groot netwerk van mycelium. Dit mycelium is een schimmel met een witte, draderige stuctuur. Onder de juiste omstandigheden zal dit mycelium zorgen voor de groei van paddestoelen en het aanmaken van psilocybine en psilocine. In feite is de paddestoel de vrucht van het mycelium. Sommige soorten paddestoelen produceren in dit mycelium truffels. Deze Magic Truffels zijn een compacte massa van verhard mycelium waarin de soort voedsel en water opslaat om daar gebruik van te kunnen maken als de groeiomstandigheden niet optimaal zijn.

Op onze aardbol zijn rond de 200 verschillende soorten paddestoelen geïdentificeerd die psilocybine en psilocine bevatten. Slechts een handjevol van deze paddo's zijn in staat om ook Magic Truffels te produceren die psilocybine en psilocine bevatten. De bekendste paddestoelsoorten die Magic Truffels produceren zijn: Psilocybe tampanensis, Psilocybe mexicana en Psilocybe atlantis. Al deze soorten verkopen wij ook in ons assortiment.

Magic Truffels bestaan, na de oogst, voor ongeveer 50% uit water. Na het drogen van Truffels hou je dus ongeveer de helft van het oorspronkelijke gewicht over. Dit verschilt overigens per soort en welke manier van kweken wordt gebruikt (in vergelijking: vers geplukte paddo's bestaan voor 90% uit water).

Deze ondergronds groeiende magic truffels geven je een nieuwe kijk op de wereld. Paddo´s hebben die geestverruimende effecten ook en lijken dan ook in veel op truffels. Dit komt omdat ze allebei psilocybine en psilocine aanmaken. Het verschil zit in de manier waarop paddo´s en truffels groeien. Paddo´s kun je zelf thuis kweken in een paddo kweekset of growkit en groeien boven de grond in de natuur. Truffels groeien onder de grond. Onze Magic Truffels zijn er in allerlei soorten, maten en sterkten (mate van psilocybine en psilocine). Daardoor zijn de effecten van Magic Truffels afhankelijk van het soort truffel en de gebruikte hoeveelheid. 

Wil je Magic Truffels gebruiken? Doe het veilig en neem de juiste dosering voor het doel waarvoor jij het wil gebruiken. Lees hierover in onze blogs. 

Advies voor beginners

Als je nooit eerder paddo's of magic truffels hebt gebruikt dan adviseren wij de Psilocybe Mexicana en Psilocybe Pajaritos Magic truffels. Dit zijn ideale beginners truffels en heel geschikt als je nooit eerder paddo’s of truffels hebt gebruikt. Dit komt door de milde werking van de aanwezige psilocybine en psilocine.

Microdosing Magic Truffels

Truffels zijn zeer geschikt om te microdosen. In de afgelopen jaren is er een steeds groter wordende groep van mensen, uit alle rangen en standen van de maatschappij, die de voordelen ervaren van het microdoseren van magic mushrooms en magic truffels in het dagelijks leven. Microdosing verwijst naar het nemen van een kleine fractie van wat wordt beschouwd als een recreatieve dosis hallucinogeen (zoals psilocybine houdende paddenstoelen, ook bekend als Paddo's of psilocybine houdende truffels ook bekend als Magic Truffels). Microdosering van bepaalde psychedelische drugs, die psilocybine en psilocine bevatten, kan naar verluidt de stemming verbeteren, fysieke en mentale stimulatie opwekken en creatief denken aanmoedigen. Opkomende studies ondersteunen het idee dat hallucinogene geneesmiddelen met psilocybine en psilocine, ingenomen in kleine doses of onder toezicht en begeleiding van een medische professional, kunnen worden gebruikt om psychische problemen zoals depressie, angst en PTSS te behandelen. Microdoseren omvat het nemen van ongeveer een tiende van de "recreatieve" -dosis, een hoeveelheid, psilocybine en psilocine, die te weinig is om hallucinaties te veroorzaken, maar genoeg, zeggen de voorstanders, om de geest te focussen. Psilocybine microdoseerders melden dat de paddenstoelen de creativiteit kunnen verhogen, angst kunnen verminderen, de behoefte aan cafeïne kunnen verlagen en de uiting en van een depressie kunnen dempen. 

Wil je microdosing eens proberen en er achterkomen en ervaren of het jou kan ondersteunen in jouw dagelijkse leven. Goede microdosing truffels zijn de wat minder sterke varianten die psilocybine en psilocine bevatten. Het gaat namelijk niet om de visuele effecten, maar om de werking op je lichaam. Een heel klein beetje microdosing magic truffels of magic mushrooms zorgen al voor dit effect in je hersenen. 

De effecten van paddo’s en magic truffels bij recreatief gebruik

De belangrijkste reden dat wij Magic Truffels en Paddo kweeksets in ons assortiment hebben opgenomen is dat er een grote groep mensen zijn die de voordelen (door microdosing) ervaren van psilocybine en psilocine op hun dagelijks fuctioneren. Dat sluit aan bij onze missie dat we willen bijdragen aan een gezond, vitaal en energiek leven door middel van natuurlijke middelen. Wij begrijpen dat je het ook weleens wil gebruiken in een recreatieve context. Wat kan je dan verwachten?

  • 5 gram: met een lichte dosis psilocybine ervaar je visuele vervormingen, maar heb je nog steeds het gevoel dat je in controle bent. Je ervaart subtiele effecten, zoals de intensiteit van kleuren en muziek die veranderen en mooier worden. 
  • 10 gram: een hoeveelheid psilocybine dat je hallucinaties moeilijk kan negeren en raak je meer verwijderd van de werkelijkheid. 
  • 15 gram:  Een sterkere beleving en krachtigere hallucinaties en daarbij zijn spirituele ervaringen door psilocybine zijn mogelijk. De piek van de effecten komt ongeveer anderhalf tot twee uur na consumptie. Een paddo- magic truffel trip duurt maximaal zes uur. De duur en de effecten zijn afhankelijk van de soort. Visuele- en auditieve hallucinaties komen en gaan in golven.

Magic Truffels of paddo kweekset kopen

Je kan magic truffels en paddo kweeksets kopen als je meerderjarig bent. Zoek eerst uit ons uitgebreide assortiment magic truffels en paddo kweeksets de soorten die het beste bij jou passen en het doel waarvoor je het wilt gebruiken. Dit kun je het beste doen door onze uitgebreide productomschrijvingen te lezen die bij elke Magic Truffel of Paddo kweekset staat. Wij leveren de magic truffels en paddo kweeksets snel en discreet bij je thuis.  Niemand hoeft te weten wat je hebt besteld.

Hoe bewaar je verse Magic Truffels? En hoe lang zijn Magic Truffels houdbaar?

Onze magic truffels worden nadat ze zijn geoogst, gewassen en in porties verdeeld vacuüm verpakt. Hierdoor blijven de truffels zo lang als mogelijk vers. Omdat magic truffels een vers product zijn blijven ze het langst houdbaar wanneer ze gekoeld worden bewaard. Plaats ze daarom na ontvangst zo spoedig mogelijk in een koelkast. Op de verpakking staat de uiterste houdbaarheidsdatum. Over het algemeen kunnen Magic Truffels in de onaangebroken verpakking 3 tot 4 maanden houdbaar blijven in de koelkast (koel en donker). Wil je jouw vers geoogste paddo’s of je Magic Truffels langer bewaren? Dat kan door ze te drogen. 

PADDO (Magic Mushroom) KWEEKSETS

Geniet van het kweken van je eigen Paddo's met onze Magic Mushroom kweeksets!  Met een magic mushroom growkit is het mogelijk om thuis psilocybine paddo's te kweken. Thuis kweken zorgt voor een betrouwbare aanvoer van je magic mushrooms. Voor veel kwekers is het ook een leuke, goedkope hobby om je eigen magic mushrooms te kweken met onze growkits. Wanneer je onervaren bent in het groeien van magic mushrooms kan het spannend zijn en het kan de eerste keer fout gaan doordat er bijvoorbeeld ineens temperatuurverschillen zijn. Het is daarom essentieel om geen stappen over te slaan in het kweken van magic mushrooms en goed rekening te houden met de temperatuur binnen het huis of waar je de magic mushrooms wilt laten groeien.

Wanneer jij jouw eigen paddo's wil laten groeien, heb je het juiste materiaal nodig om de juiste psilocybine niveaus te bereiken. Met de magic mushroom growkits ben jij ten alle tijden goed voorbereid. Het bevat alle spullen die jij nodig hebt om een sterke, of juiste milde, maar effectieve magic mushroom te laten groeien. Met deze growkits kun je ze gemakkelijk thuis groeien, verwerken en gebruiken. En met de duidelijke instructies die erbij worden geleverd, kun je leren en meer kennis vergaren over het kweken van magic mushrooms met een growkit!

Een kweekset voor magic mushrooms 

Daarnaast helpt de paddo growkit instructie je stapsgewijs met wat je moet doen, wanneer je dat moet doen en waar. In de magic mushroom kweekset handleiding staat duidelijk beschreven wat jij nodig hebt en wordt er per punt uitgelegd wat het allemaal betekent of waarom iets gebeurt. In de handleiding staat ook beschreven wat jij nodig hebt per soort paddenstoel die je kweekt. Wil jij bijvoorbeeld Mexican of Thai mushrooms groeien, dan weet je dankzij de handleiding precies wat ervoor nodig is en wat de gewenste temperatuur is bij het groeien. In ons assortiment vind je verschillende soorten en varianten magic mushroom kweeksets. 

Magic Mushrooms gebruiken na het groeien

Wanneer de paddo's uitgegroeid zijn, is het tijd om er van te genieten! De manier van inname heeft effect op de snelheid van de effecten. Je kunt ze bijvoorbeeld door je eten mengen, dan duurt het 30 tot 60 minuten totdat je de effecten ervaart.

Begin met microdosing van Magic Mushrooms

Microdoseren is in feite het regelmatig innemen van psychedelica, maar in kleine hoeveelheden. Microdosing met magic mushrooms wordt met de dag populairder. Voor ons is dat geen verrassing, want de potentiële voordelen zijn ongelooflijk. Gebruikers melden dat microdosering creativiteit, focus en vertrouwen kan beïnvloeden.

Natuurlijk weet je inmiddels dat onze magic truffels en magic mushrooms ook geweldig zijn voor psychedelische trips. Maar paddo's zijn ook een goede keuze zijn voor microdoseringsdoeleinden. Al onze producten bevatten natuurlijke psilocybine, een van de beste psychedelische stoffen voor microdosering.

Discrete en snelle verzending

Wij vinden Magic Truffels en Magic Mushrooms zeer bijzonder. Jij waarschijnlijk ook. Helaas is niet iedereen dat met ons eens. Om eventuele vervelende vragen te voorkomen, versturen we de magic truffels en magic mushrooms dan ook volledig discreet. Gelukkig zien de Magic Truffels en Magic Mushrooms kweeksets er in zijn geheel niet verdacht uit. Daarnaast versturen we onze pakjes ook onopvallend zonder logo's en/of afbeeldingen en uiteraard maken we geen gebruik van de naam TOUCH of cbd. Daarnaast zijn we ook erg snel. Na ontvangst van betaling worden alle bestellingen, in principe, nog dezelfde dag verzonden.