Gratis bezorging vanaf 75,-                 Snelle bezorging                 Veilig betalen                 Uitstekende klantenservice                International delivery: Germany, France, Spain

Gratis bezorging vanaf 75,-                 Snelle bezorging                 Veilig betalen                 Uitstekende klantenservice                International delivery: Germany, France, Spain

Magic Truffles

Sorteer op

PSILOCYBINE MAGIC TRUFFLES ONLINE KOPEN BIJ TOUCH OF CBD

Wil jij premium kwaliteit Magic Truffles kopen? Bestel dan veilig in de online shop van TOUCH of cbd Magic Truffles voor een unieke spirituele ervaring. Magische truffels zijn natuurlijke psychedelica en legaal te koop. Onze Magic Truffles worden snel en discreet thuisbezorgd. Wij verkopen ze vers, precies zoals de natuur het bedoeld heeft!

Wij maken voor onze premium kwaliteit Magic Truffles, enkel en alleen gebruik van Nederlandse truffelboederijen. Nederlandse kwekers worden tot de top van wereld gerekend als het gaat om het ontwikkelen en produceren van unieke premium kwaliteit Magic Truffles. Magic Truffles, ofwel Psilocybine Sclerotia, bevatten zowel psilocine als psilocybine. Dit zijn de werkzame stoffen in de Magic Truffle. Onze truffels worden direct na de oogst gewassen en vacuüm verpakt voor bescherming en een langere houdbaarheid.  

magic-mushroom-magic-truffel-paddo-Mexicana.jpg
€12,99

Magic Truffles Mexicana

€12,99
magic-mushroom-magic-truffel-paddo-Tampanensis.jpg
€12,99

Magic Truffles Tampanensis

€12,99
magic-mushroom-magic-truffel-paddo-atlantis.jpg
€13,99

Magic Truffles Atlantis

€13,99
magic-mushroom-magic-truffel-paddo-Pajaritos.jpg
€13,99

Magic Truffles Pajaritos

€13,99
microdose-magic-truffel-magic-mushroom.jpg
€14,95

Mister Maka Magic Truffles

€14,95
magic-mushroom-magic-truffel-paddo-Fantasia-box.jpg
€15,99

Magic Truffles Fantasia

€15,99
magic-mushroom-magic-truffel-paddo-Pandora.jpg
€16,99

Magic Truffles Pandora (UITVERKOCHT)

€16,99
magic-mushroom-magic-truffel-paddo-Mokum.jpg
€16,99

Magic Truffles Mokum

€16,99
i-microdose-triniti-magic-truffel-magic-mushroom.jpg
€17,95

TRINITI MAGIC TRUFFLES Microdosing Kit

€17,95
i-microdose-mindfuli-magic-truffel-magic-mushroom.jpg
€17,95

MINDFULI MAGIC TRUFFLES Microdosing Kit

€17,95
i-microdose-OG-magic-truffel-magic-mushroom.jpg
€18,95

OG MAGIC TRUFFLES Microdosing Kit (UITVERKOCHT)

€18,95
magic-mushroom-magic-truffel-paddo-Hollandia-box.jpg
€18,99

Magic Truffles Hollandia (UITVERKOCHT)

€18,99
i-microdose-uniti-magic-truffel-magic-mushroom.jpg
€19,95

UNITI MAGIC TRUFFLES Microdosing Kit

€19,95
magic-mushroom-magic-truffel-paddo-Utopia.jpg
€19,99

Magic Truffles Utopia (UITVERKOCHT)

€19,99
magic-mushroom-magic-truffel-paddo-Valhalla.jpg
€21,99

Magic Truffles Valhalla (UITVERKOCHT)

€21,99
beginners-pakket-Magic-Truffels.jpg
€12,99

Magic Truffel Beginners pakket (3 soorten)

€12,99
Gratis bezorgd
bulk-magic-mushroom-magic-truffel-paddo-mexicana-1.jpg
€110,00

Bulk Magic Truffels Mexicana (250 gram)

€110,00

psilocybine MAGIC TRUFFLES ONLINE KOPEN BIJ TOUCH OF CBD

Op zoek naar premium kwaliteit psilocybine magic truffles? In de TOUCH of cbd online shop vind je een ruim assortiment met de beste magische truffels (psilocybe truffles) die verkrijgbaar zijn. We hebben zowel voor de beginner, de ervaren gebruiker en voor iedere situatie een magische truffel die daar het beste bij past te koop. Zo ben je er zeker van dat er altijd een truffle is die bij jouw specifieke voorkeuren en behoeften past. 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen met Magic Truffles

Ook vanuit ons perspectief van maatschappelijk verantwoord ondernemen sluiten magische truffels goed aan bij de rest van ons assortiment natuurlijke producten. Het RIVM geeft aan dat de kans op lichamelijke- en geestelijke verslaving, aan psilocine en psilocybine, zeer klein is en vele malen lager dan bij alcohol- of tabaksgebruik. Indien geestelijke afhankelijkheid synoniem is met “verslaving”, dan is er geen risico volgens het RIVM.

Waarom premium kwaliteit Magic Truffles kopen bij TOUCH of cbd?

Magic Truffles worden door veel mensen gezien als een 'Gift of Nature' en wij sluiten ons daar volledig bij aan. Wij maken voor ons exclusieve assortiment premium Magic Truffles enkel en alleen gebruik van Nederlandse kwekers. Nederlandse magische truffels en paddo breeders en kwekers worden tot de top van wereld gerekend als het gaat om het ontwikkelen en produceren van unieke premium kwaliteit magic truffles en magic mushrooms. Onze producten betrekken wij van, in Nederland gevestigde, magic truffelboederijen. 

Onze leveranciers besteden dan ook extreem veel zorg aan de juiste genetica van de truffelsoorten, het volledige kweekproces, de oogst en de verpakking van de Magic Truffles. Psilocybine is een erg gevoelige stof die onder de juiste condities behandeld dient te worden. We verkopen ze vers, precies zoals de natuur het bedoeld heeft! Na het oogsten worden de Magic Truffles vacuüm verpakt voor een langere houdbaarheid. In onze overtuiging is dit de enige manier om ervoor te zorgen dat de Magic Truffles in een perfecte staat onze klant bereikt en kunnen zorgdragen voor een overgetelijke ervaring.

Lees meer over ons premium assortiment Magic Truffles

We hebben een uitgebreid assortiment in onze online shop met verschillende premium Magic Truffles (Psilocybe Sclerotia). Onze Magische Truffels zijn er in allerlei soorten, maten en sterkten (mate van psilocybine en psilocine). Daardoor zijn de effecten van magische truffels afhankelijk van het soort truffel en de gebruikte hoeveelheid. We hebben truffles voor als je net begint, maar ook voor de ervaren gebruiker. Bij ons kan je er zeker van zijn dat je de beste truffle voor jouw specifieke behoeften en voorkeuren vindt!

WELKE VERSCHILLENDE SOORTEN MAGIC TRUFFLES VERKOPEN WIJ EN WELKE PAST HET BESTE BIJ JOU?

Om de juiste keuze te kunnen maken welke magic truffle het beste bij jouw wensen en behoeften past zijn een aantal zaken van belang. Er zijn verschillende redenenen waarom je magic truffels kan gebruiken. Naast het hebben van een recreatieve trip zijn er ook genoeg mensen die het inzetten voor persoonlijke groei en het hebben van spirituele ervaringen. Ook is er steeds meer bewijs dat het ondersteuning en verlichting biedt bij gezondheidsgerelateerde zaken als angsten, verslavingen, PTSS en depressie. Verder is het van belang of je een beginner of ervaren bent. Om je zo goed mogelijk te adviseren volgt hieronder een lijst van onze verschillende soorten magic truffles. We geven de sterkte (mild, medium, sterk) en het effect aan en in welke situatie je ze zou kunnen inzetten.

MEXICANA (MILD EN DE ABSOLUTE BEGINNER MAGIC TRUFFLES)

Nog geen ervaring met psychedelica? Dan is onze Mexicana magic truffles de juiste keuze. Deze magische truffel is mild en de perfecte optie voor beginners die niet weten wat ze moeten verwachten en niet bang hoeven te zijn voor een heftig effect. Het risico op teveel nemen is klein.

Over het algemeen kun je rekenen op milde visuals, het 'openen' van gedachtepatronen, verhoogde gevoeligheid voor stimuli en het vermogen om de humor in te zien van wat er om je heen gebeurt. Het staat garant voor enkele uren van opwindende creativiteit en filosofische gedachtengangen. Deze variant is vrij zacht, maar geeft je warm en wazig gevoel en een krachtige en gelukkig trip vol creativiteit en bij hoge dosering, spirituele verlichting. Op een schaal van 5, scoort de kracht van Psilocybe Mexicana een 2,5.

DE EFFECTEN VAN DE MEXICANA MAGIC TRUFFLES OP EEN SCHAAL VAN 5
Visueel: ★
Creativiteit: ★★★★
Filosofisch: ★★★
Intensiteit: ★★
Algemene sterkte:  ★★ en een half


PAJARITOS MAGIC TRUFFLES (MILD/MEDIUM, OOK VOOR BEGINNERS)

Onze Pajaritos magic truffles is ideaal voor overpeinzingen en geschikt voor mensen die nog niet zoveel ervaring met psilocybine hebben. De truffels zorgen voor unieke gedachten en ideeën en minder voor visuele of fysieke veranderingen. Dit maakt ze ook geschikt voor een trip in je eentje, waarbij inzicht de voorkeur heeft boven simpelweg plezier. 

Vergeleken met veel andere truffels op de markt zijn de visuele effecten van Pajaritos subtieler. Het meest uitgesproken effect ervaar je in je gedachten. Verwacht een uitgestrekt denkvermogen en het trekken van conclusies die je onder normale omstandigheden waarschijnlijk niet zou trekken. Vanwege dit effect zijn Pajaritos magic truffels erg geschikt voor gebruikers die een filosofische trip prefereren boven een recreatieve. Op een schaal van 5, scoort de kracht van Psilocybe Pajaritos een 3.

EFFECTEN MAGIC TRUFFLES PAJARITOS OP EEN SCHAAL VAN 5
Visueel: ★★
Creativiteit: ★★★★
Filosofisch: ★★★★
Intensiteit: ★★
Algemene sterkte:  ★★★


FANTASIA MAGIC TRUFFLES (MILD/MEDIUM, OOK VOOR BEGINNERS)

Onze Fantasia magic truffles zijn een briljante keuze voor mensen die nog niet zoveel ervaring met psilocybine hebben. Ze zijn erg gebruiksvriendelijk en gemiddeld krachtig. Daarmee zijn ze perfect om kennis te maken met de wereld van Psilocybe Cubensis.

De psilocybe Fantasia is "voedsel voor de fantasie" en staat bekend om haar zware visuele effecten en verdraaide, soms bizarre, gedachten. Je ervaart diepere kleuren, bewegende meubels, een warme, euforische sfeer en rillingen die van tijd tot tijd door je hele lichaam gaan.

Deze truffels behoren niet tot de sterkste soorten, maar bieden wel ongelooflijk prettige effecten. Om deze in volle glorie te ervaren, heb je waarschijnlijk wel een hogere dosering nodig (7,5-10 gram). Reken dan op trippy visuals, golvende lichamelijke sensaties, een diepe waardering voor geluid en een vermogen om de wereld om je heen hilarisch te vinden. Op een schaal van 5, scoort de kracht van Psilocybe Fantasia een 3.

EFFECTEN MAGIC TRUFFLES FANTASIA OP EEN SCHAAL VAN 5
Visueel: ★★★★
Creativiteit: ★★
Filosofisch: ★★★★
Intensiteit: ★★
Algemene sterkte:  ★★★


TAMPANENSIS (MEDIUM STERKE MAGIC TRUFFLES)

Onze Tampanensis magic truffles, oftewel de 'steen der wijzen' is een ongrijpbare, intrigerende truffel. Het zal je niet verbazen dat deze truffel in de smaak valt bij filosofische denkers. Vanwege de sterke visuele effecten en diepe, filosofische gedachten die deze truffels opwekken, zijn ze ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een uitgesproken psychedelische ervaring. Perfect voor een reis door je gedachten.

Deze truffles zijn gemiddeld krachtig, maar de high heeft wel een sterk visueel element. Daarmee zijn ze een goede optie voor gebruikers die een 'trippy' ervaring wensen, maar zonder het contact met de realiteit te verliezen. Toch zullen gedachten, geluiden en sensaties sterk door deze truffles worden beïnvloed. Zoals de bijnaam 'steen der wijzen' al suggereert, kun je zelfs op diepgaande, intense gedachten rekenen tot aan spirituele ervaringen. Als je dit opmerkt, laat het dan gewoon gebeuren en wie weet wat je ontdekt. Op een schaal van 5, scoort de kracht van Psilocybe Tampanensis een 3.

EFFECTEN MAGIC TRUFFLES TAMPANENSIS OP EEN SCHAAL VAN 5
Visueel: ★★★
Creativiteit:★★★
Filosofisch:★★★★★
Intensiteit:★★★
Algehele sterkte: ★★★


MOKUM (MEDIUM STERKE MAGIC TRUFFLES)

Onze magic truffles Mokum leent zich voor contemplatie en afzondering. Hij beïnvloedt eerder je gedachtegang dan je zintuigen. Daarmee is dit een goede keuze als je naar binnen wilt keren en eens goed wilt nadenken. Ondanks de unieke effecten zijn dit sterke truffels en moeten ze dus met respect worden behandeld. 

Dankzij het inzichtelijke effect van de Mokum, is het een goede keuze voor ervaren gebruikers die psilocybine graag alleen gebruiken, voor contemplatieve doeleinden. Dat betekent niet dat deze truffels niet geschikt zijn voor gebruik met vrienden, maar van al onze opties is Mokum het meest geschikt voor solitair gebruik. Deze truffel is vrij sterk, maar vergeleken met andere, even sterke soorten, kun je minder visuals verwachten. In plaats daarvan ervaar je meer inzicht. Op een schaal van 5, scoort de kracht van Psilocybe Mokum een 3,5.

EFFECTEN MAGIC TRUFFLES MOKUM OP EEN SCHAAL VAN 5
Visueel: ★★
Creativiteit: ★★★★
Filosofisch: ★★★★★
Intensiteit: ★★★
Algemene sterkte:  ★★★ en een half


ATLANTIS (STERKE MAGIC TRUFFLES)

Onze Atlantis magic truffles is een van de sterkste soorten Magic Truffels in ons assortiment en biedt gegarandeerd een krachtige en leerzame trip. Deze truffels zijn afkomstig van een zeldzame soort Psilocybe Cubensis die alleen in bepaalde delen van de VS voorkomt en zijn dé truffels voor ervaren gebruikers.

Zoals gezegd zijn Atlantis truffels ongelooflijk sterk. Dat betekent dat je bij hogere doseringen rekening moet houden met visuals, filosofische gedachten en een sterk gevoel van verbondenheid. Tevens voel je waarschijnlijk intense fysieke sensaties door je lichaam trekken. Hoewel deze eerst wat ongemakkelijk kunnen aanvoelen, kunnen ze ook aangenaam zijn als je ze omarmt. Op een schaal van 5, scoort de kracht van Psilocybe Atlantis een 4.

EFFECTEN MAGIC TRUFFLES ATLANTIS OP EEN SCHAAL VAN 5

Visueel: ★★★★
Creativiteit: ★★★
Filosofisch: ★★★★★
Intensiteit: ★★★★
Algemene sterkte:  ★★★★


PANDORA (STERKE MAGIC TRUFFLES)

Onze Pandora magic truffles is door onze kweker ontwikkeld in een iets zwakkere (maar nog steeds erg sterke) versie van de Atlantis truffel. Daarmee is dit een perfecte keuze voor gebruikers die graag een stapje verder willen gaan. Je zult een sterke trip ervaren, maar niet het universum verlaten! Ze laten je een glimp opvangen van ‘een andere realiteit’, vreemde gedachten en gevoeligere zintuigen. Het roept zeer filosofische gedachtenstromen op, creativiteit en een sociaal gevoel dat gepaard gaat met warme euforie.

De Pandora is het perfecte opstapje voor gebruikers die de overstap naar sterke truffles willen maken voor een krachtiger psychedelische ervaring. Op een schaal van 5, scoort de kracht van Psilocybe Pandora een 4,5.

EFFECTEN MAGIC TRUFFLES PANDORA OP EEN SCHAAL VAN 5
Visueel: ★★★★★
Creativiteit: ★★★★
Filosofisch: ★★★★★
Intensiteit: ★★★★
Algemene sterkte:  ★★★★ en een half


UTOPIA (ZEER STERKE MAGIC TRUFFLES)

Onze Utopia magic truffles is voor de ervaren gebruiker. Utopia truffels behoren, samen met Hollandia, tot onze sterkste magic truffels. Op zoek naar een krachtige, psychedelische ervaring? Met een pakje Utopia truffels kunnen twee mensen van een intense trip genieten.

Je kunt vast wel raden dat het effect ongelooflijk krachtig is. Verwacht een aanzienlijke vervorming van de realiteit, visuals, lichamelijke sensaties en diepe, zwervende gedachten, zelfs bij een lage dosering. Als je de dosis verhoogt, wordt het wat lastiger om de sensatie te beschrijven. Reken in elk geval op een krachtige, psychedelische ervaring, bestaande uit unieke momenten. Er ligt een ongelofelijke wereld te wachten met diepe inzichten, spirituele ervaringen en euforische gevoelens. Op een schaal van 5, scoort de kracht van Psilocybe Utopia een 5.

EFFECTEN MAGIC TRUFFLES UTOPIA OP EEN SCHAAL VAN 5
Visueel:★★★★★
Creativiteit: ★★★★★
Filosofisch: ★★★★★
Intensiteit: ★★★★★
Algehele sterkte: ★★★★★


HOLLANDIA (ZEER STERKE MAGIC TRUFFLES)

Onze Psilocybe Hollandia magic truffles mogen zich tot de sterkste soort in ons assortiment rekenen. Deze uiterst sterke knobbeltjes bereiken de hoogste score op de vijf-vinger-schaal.

Bereid je voor op een zeer heftige trip. Voor wat betreft visuals, mag je op een aanzienlijke vervorming van de realiteit rekenen en vele originele, creatieve gedachtesprongen. Heerlijke euforische gevoelens, verbondenheid, solidariteit met anderen en creatief denken. Allereerst is het waarschijnlijk dat je sterke sensaties door je lijf voelt stromen als je de piekeffecten nadert. Uiteindelijk zal dit ook weer afnemen. Je gedachten reizen af naar onbekende oorden met uitgesproken, diepzinnige gedachten, diep in je psyche, maar ook ver over de grenzen van het universum! Waardoor ze niet voor iedereen zijn weggelegd. Maar als je een intense trip zoekt, moet je Hollandia hebben!

Een pakje van 15 g is genoeg voor twee sterke trips, ideaal om samen van te genieten. Jullie zullen onbeschrijflijke euforische gevoelens, verbondenheid, solidariteit en creatief denken met elkaar delen. Op een schaal van 5, scoort de kracht van Psilocybe Hollandia een 5.

EFFECTEN MAGIC TRUFFLES HOLLANDIA OP EEN SCHAAL VAN 5
Visueel: ★★★★★
Creativiteit:★★★★★
Filosofisch:★★★★★
Intensiteit:★★★★★
Algehele sterkte: ★★★★★


VALHALLA (DE ALLERSTERKSTE MAGIC TRUFFLES)

Onze Valhalla magic truffles zijn onze allersterkste magic truffels. Deze speciale en zeldzame soort is zeer gewild en als een van de weinigen kunnen wij ze leveren. Deze krachtige, visionaire klompjes hebben zelfs een score van 6 behaald op ons 5-sterrenbeoordelingssysteem! 

Valhalla Magic Truffels wekken een krachtige, goed gebalanceerde ervaring op. Deze unieke variëteit is vernoemd naar de "Zaal voor de Gevallenen" uit de Noorse mythologie. Elke ervaring opent namelijk de deuren van de waarneming en lijkt de geest mee te voeren naar een andere dimensie.

Je kunt verwachten dat je ongeveer zes uur lang intense visuals ervaart. Deze optische effecten zijn voor sommige gebruikers willekeurig en verwarrend, anderen ervaren ze als extreem geometrisch en betekenisvol.

Naast de visuals wekt Psilocybe Valhalla ook een uitgesproken filosofische toestand op. Je ervaart een overvloed aan diepe inzichten, zowel over jezelf als de wereld om je heen. Tussen deze diepe mijmeringen door, word je overladen door intense, creatieve inspiratie.

Deze variëteit is vooral een aanrader voor ervaren gebruikers van psilocybine. De enorme intensiteit van de trip vereist ervaring met psychedelische middelen om paniek en overweldigende gevoelens te voorkomen.

EFFECTEN MAGIC TRUFFLES VALHALLA OP EEN SCHAAL VAN 5
Visueel: ★★★★★★★★★★★★
Creativiteit: ★★★★★★★★★★★★
Filosofisch: ★★★★★★★★★★★★
Intensiteit: ★★★★★★★★★★★★
Algehele sterkte: ★★★★★★★


Wat zijn Magic Truffles?

Magic Truffels zijn een 'bij-product' van de alombekende paddo's en bevatten net als paddo's de psychoactieve stoffen psilocybine en psilocine.  Psilocybine en psilocine zijn de werkzame stoffen die een psychedelische werking op je hebben. Op de plek waar paddenstoelen groeien bevindt zich in de grond een groot netwerk van mycelium. Dit mycelium is een schimmel met een witte, draderige stuctuur. Onder de juiste omstandigheden zal dit mycelium zorgen voor de groei van paddestoelen en het aanmaken van psilocybine en psilocine. In feite is de paddestoel de vrucht van het mycelium. Sommige soorten paddestoelen produceren in dit mycelium truffels. Deze Magic Truffels zijn een compacte massa van verhard mycelium waarin de soort voedsel en water opslaat om daar gebruik van te kunnen maken als de groeiomstandigheden niet optimaal zijn. In onze blog kan je meer lezen over wat het verschil is tussen Magic Truffles en Magic Mushrooms.

Op onze aardbol zijn rond de 200 verschillende soorten paddestoelen geïdentificeerd die psilocybine en psilocine bevatten. Slechts een handjevol van deze paddo's zijn in staat om ook Magic Truffels te produceren die psilocybine en psilocine bevatten. De bekendste paddestoelsoorten die Magic Truffels produceren zijn: Psilocybe tampanensis, Psilocybe mexicana en Psilocybe atlantis. Al deze soorten verkopen wij ook in ons assortiment. 

Spiritualiteit en persoonlijke groei met Magic Truffles

Magic Truffels staan ook bekend onder de naam 'Philosopher's Stones'. Deze 'steen' der wijzen wordt zo genoemd omdat haar oorsprong ligt in de spiritualiteit van oude gemeenschappen en religies die het gebruikten voor persoonlijke groei, diepgaande inzichten en de geestverruimende werking. De effecten van de psilocybine zorgen voor een veranderd perspectief en een andere staat van bewustzijn. Veel oude culturen koesterden hen om hun helende eigenschappen en het vermogen om het menselijke bewustzijn buiten haar gebruikelijke grenzen te verleggen.

Magic truffle advies voor beginners

Als je nooit eerder magic truffels hebt gebruikt dan adviseren wij de Psilocybe Mexicana en Psilocybe Pajaritos Magic truffels. Dit zijn ideale beginners truffels en heel geschikt als je nooit eerder magic truffels hebt gebruikt. Dit komt door de milde werking van de aanwezige psilocybine en psilocine.

Microdoseren met Magic Truffles

Truffels zijn zeer geschikt om te microdosen. In de afgelopen jaren is er een steeds groter wordende groep van mensen, uit alle rangen en standen van de maatschappij, die de voordelen ervaren van het microdoseren van magic mushrooms en magic truffels in het dagelijks leven. Microdosing verwijst naar het nemen van een kleine fractie van wat wordt beschouwd als een recreatieve dosis hallucinogeen (zoals psilocybine houdende paddenstoelen, ook bekend als Paddo's of psilocybine houdende truffels ook bekend als Magic Truffels). Microdosering van bepaalde psychedelische drugs, die psilocybine en psilocine bevatten, kan naar verluidt de stemming verbeteren, fysieke en mentale stimulatie opwekken en creatief denken aanmoedigen. Opkomende studies ondersteunen het idee dat hallucinogene geneesmiddelen met psilocybine en psilocine, ingenomen in kleine doses of onder toezicht en begeleiding van een medische professional, kunnen worden gebruikt om psychische problemen zoals depressie, angst en PTSS te behandelen.

Microdoseren omvat het nemen van ongeveer een tiende van de "recreatieve" -dosis, een hoeveelheid, psilocybine en psilocine, die te weinig is om hallucinaties te veroorzaken, maar genoeg, zeggen de voorstanders, om de geest te focussen. Psilocybine microdoseerders melden dat de paddenstoelen de creativiteit kunnen verhogen, angst kunnen verminderen, de behoefte aan cafeïne kunnen verlagen en de uiting en van een depressie kunnen dempen. 

Wil je microdosing eens proberen en er achterkomen en ervaren of het jou kan ondersteunen in jouw dagelijkse leven. Goede microdosing truffels zijn de wat minder sterke varianten die psilocybine en psilocine bevatten. Het gaat namelijk niet om de visuele effecten, maar om de werking op je lichaam. Een heel klein beetje microdosing magic truffels of magic mushrooms zorgen al voor dit effect in je hersenen. Lees meer over de achtergrond van microdoseren en de effecten in onze blog.

HOEVEEL GRAM ZIT ER IN EEN ZAKJE MAGIC TRUFFLES?

Bijna al onze verpakkingen bevatten 15 gram magic truffels. 

Hoe bewaar je Magic Truffles? Hoelang zijn Magic Truffles houdbaar?

Onze magic truffels worden nadat ze zijn geoogst, gewassen en in porties verdeeld vacuüm verpakt. Hierdoor blijven de truffels zo lang als mogelijk vers. Omdat magic truffels een vers product zijn blijven ze het langst houdbaar wanneer ze gekoeld worden bewaard. Plaats ze daarom na ontvangst zo spoedig mogelijk in een koelkast. Op de verpakking staat de uiterste houdbaarheidsdatum. Over het algemeen kunnen Magic Truffels in de onaangebroken verpakking 2 tot 3 maanden houdbaar blijven in de koelkast (koel en donker). Na opening zijn ze nog 2 dagen houdbaar. Wil je jouw vers geoogste paddo’s of je Magic Truffels langer bewaren? Dat kan dit door ze te drogen. 

Discrete en snelle verzending van onze Magic Truffles

Wij vinden Magic Truffels en Magic Mushrooms zeer bijzonder. Jij waarschijnlijk ook. Helaas is niet iedereen dat met ons eens. Om eventuele vervelende vragen te voorkomen, versturen we de magic truffels en magic mushrooms dan ook volledig discreet. Gelukkig zien de Magic Truffels en Magic Mushrooms kweeksets er in zijn geheel niet verdacht uit. Daarnaast versturen we onze pakjes ook onopvallend zonder logo's en/of afbeeldingen en uiteraard maken we geen gebruik van de naam TOUCH of cbd. Daarnaast zijn we ook erg snel. Na ontvangst van betaling worden alle bestellingen, in principe, nog dezelfde dag verzonden.